Bo vackert vid Höga Kusten

Det är något alldeles speciellt med havet. Att bo vid havet har många fördelar, inte minst för din hälsa. Vattnet hjälper dig stressa ner och lockar fram ett lugn.

Dessutom visar forskning att havet bidrar till din kreativitet och problemlösning. På Höga Kusten kan du uppleva havets alla fördelar, här finns det många sätt att komma nära naturen och vattnet.

Ta en båttur

Vid Höga Kusten finns det många möjligheter till att ta sig ut på vattnet. Du kan till exempel ta färjan ut till någon av öarna, hyra en båt eller kanske ta en dagstur med kajak. Tänk dock på säkerheten och använd flytväst. Om olyckan skulle vara framme är det viktigt att ha med sig rätt räddningsutrustning.

Bo vid vattnet

Varför inte välja ett boende med havsutsikt eller med gångavstånd till vattnet om du semestrar vid Höga Kusten. Du kan välja mellan många olika slags boenden här. Har du en husvagn eller husbil kan du hitta en vackert belägen camping. Du kan även hyra ett eget hus eller varför inte en liten stuga. På så sätt får du ett boende helt för dig själv där du kan njuta av naturen och vattnets lugnande effekt.

Är du sugen på att hitta ett boende att hyra vid vackra Höga Kusten? Läs mer här.