Butiker i Höga Kusten

I städerna Härnösand och Örnsköldsvik i Höga Kusten så finns det flertalet butiker att besöka, båda städerna har gott om små, medelstora och stora butiker. Helt klart värda ett besök om man befinner sig i någon av dessa städer.

I Härnösand så hittar du de flesta små butikerna i centrala delarna av staden. Du hittar butiker som säljer hemelektronik, kläder och skor. Det finns även butiker som säljer sportproduketr och grejer till ditt husdjur. För att få en bra överblick på vad som finns i Härnösdand kan du med fördel surfa till denna webbplats.

Örnsköldsvik stoltserar också med många butiker och Cesam (Centrum i samverkan) som är en samarbetsorganisation i staden verkar för en levande stad med butiker för alla. I Örnsköldsvik kan du hitta klädbutiker, sportbutiker men också foto och butiker för hemelektronik. Det mesta finns i någon av stadens Gallerior och vill man inte vara i stadens centrum så kan man åka ett par kilometer norrut så finns det ett lite köpcentrum där med flera olika butiker.