Något att äta under semesterresan

Nu är det snart dags för semester, vilket är härligt. Vi är nog många som kommer spendera sommarveckorna på hemmaplan just i år. Vi kommer inte att resa som vanligt och då får vi hitta nya sätt att njuta av ledigheten.

Ett tips är att ta bilen eller tåget och upptäcka vårt land. Sverige är nämligen ett fantastiskt land och har mycket att erbjuda sommarturisterna – ända från norr till söder. Det finns något för alla smaker, både för den som vill ha lugn och ro eller för den som vill ha en mer aktiv semester.

Bra mellanmål

Men när du är ute och reser kan det vara bra att ha med lite bra mellanmål eller snacks i väskan. Ibland kan det nämligen gå lite längre mellan måltiderna och då är det bra att kunna fylla på med lite energi. Numera finns det dessutom så kallad ”superfood” på nätet, vilka är perfekt för dessa ändamål.

Nyttiga bars eller pulver som du kan blanda i din smoothie eller din latte. Superfood är veganskt och 100% naturligt. Det är även glutenfritt, mejerifritt, innehåller inga sötningsmedel, inga tillsatser eller konserveringsmedel. Låter det som något för dig, klicka dig vidare här.